Rekruttering i udlandet

Hvis din virksomhed har udfordringer med at rekruttere den rette arbejdskraft, kan I overveje at rekruttere i udlandet. Der findes flere måder, I kan gøre det på bl.a gennem Workindenmark eller vikar- og rekrutteringsbureauer, og I kan her på siderne finde yderligere information herom.

Der er flere forhold, I skal være opmærksomme på ifm. rekruttering af udenlandsk arbejdskraft bl.a. opholdstilladelse, cpr-nr., skat mv. For at forenkle kontakten med de danske myndigheder deltager Skive Kommune i International Citizen Service-samarbejdet, så nyankommne internationale medarbejdere og deres familier nøjes med at henvende sig ét sted. Læs mere under International Citizens Service.

Hvis I ønsker hjælp til at integrere udenlandske medarbejdere, er der flere private Relocationvirksomheder med specialiseret viden og services indenfor området.

Hvis I skal annoncere efter udenlandsk arbejdskraft, kan I have behov for at oversætte stillingsannoncen, og der er flere lokale oversættervirksomheder, der kan hjælpe jer med dette. Læs mere under oversættelse af stillingsannoncer.

Hvis I overvejer at rekruttere i udlandet, er I velkommen til at kontakte Virksomhedsservice - Team Udland på hotline 9915 7250, så hjælper vi jer gerne videre.

Publiceret 10-10-2017